Handleiding Gel nagels zetten:

- Tijdens het dragen van de gel nagels adviseren wij u om tijdens schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden in de tuin handschoenen te dragen. Dit verlengt het plezier en houdbaarheid van de gel.

- Sommige schoonmaakmiddelen bevatten zeer sterke ontvetters, waardoor de hechting van de gel verminderd kan worden. In de tuin is het dragen van handschoenen belangrijk, omdat er aarde en vuil onder de nagels kan komen. Deze bacteriën kunnen schadelijk zijn voor uw (kunst) nagels. 

- Gebruik uw nagels niet als gereedschap.

- De hechting van gel kan beïnvloed worden door o.a. medicijnen, oneffenheden op de nagels, hormonen (zwangerschap).

- Let erop dat er tijdens het aanbrengen geen gel in de nagelriemen loopt. Wanneer er gel in de nagelriemen loopt bestaat de kans dat er lucht onder de kunstnagel komt en de gel (deels) los laat.

- Een handige tip is om de vingers schuin naar beneden te laten wijzen tijdens het aanbrengen. Hierdoor maakt u gebruik van de zwaartekracht en is er minder kans dat de gel in de nagelriemen loopt. 

- Bij moeilijke hechting van gel door 'probleemnagels' kunt u gebruik maken van onze primer. Dit product brengt u aan op de natuurlijke nagel, als een dun streepje langs de nagelriemen. 

- Wij adviseren u om de eerste 24 uur niet met uw nagels te tikken. Hierdoor kan er lucht onder komen en kan er lifting ontstaan. Hierdoor kan de gel los komen van de nagel.

- U kunt het zetten van gelnagels oefenen met een oefenvinger
 of een oefenhand.
 
- Reinig uw gelpenseel na gebruik grondig en verwijder alle achtergebleven restjes gel. Wij adviseren uw penselen regelmatig schoonmaken met onze bruch cleaner.

- Wat is een Smile-line? Hiermee de boog (vorm) bedoeld op de nagel die wordt gemaakt bij een French manicure. Dit kan met een witte gel zijn, maar ook met een leuke colour gel. 

Voorbereiding zetten gelnagels:

1. Zorg voor schone handen (wassen met zeep, ook uw klant) en draag ten alle tijde handschoenen en een mondkapje. 

2. Ontsmet al uw instrumenten/gereedschap met alcohol. (ook reeds gebruikte vijlen)

3. Knip de natuurlijke nagels zo kort mogelijk. (pas op dat u niet te diep knipt) Niet van toepassing wanneer er geen sprake is van nagelverlening.

4. Duw voorzichtig met de bolle kant van onze Bokkenpoot  
de nagelriemen naar achteren. En eventueel het vliesje.

5. Ruw voorzichtig de nagels met de fijne kant van een rechte vijl in verticale richting. Doe dit voorzichtig, de natuurlijke nagel mag niet beschadigen. 

6. Verwijder zachtjes met het nagel borsteltje het stof van de nagels.

7. Ontsmet daarna de nagels met alcohol of nagelreiniger. Het kan soms een beetje prikken, dat komt door de alcohol.

8. Nu kunnen de tips geplakt worden en op maat geknipt worden met onze tipknipper. Daarna in de goede vorm vijlen.

Aanbrengen tips:

1. Nagels en instrumenten desinfecteren.

2. Met een bokkenpoot duwt u de nagelriemen terug. Voorzichtig!

3. Natuurlijke nagel vijlen tot er een mooie vorm ontstaat zonder haaltjes. De nagels mogen niet te lang zijn, anders passen de tips niet. De langere nagels inkorten.

4. Kijk bij elke vinger, welke tip aangebracht dient te worden. Kies liever voor een iets bredere tip, dan een smalle. Een brede tip kunt u bijwerken met vijlen, een smalle tip niet.

5. Breng voldoende lijm aan op de rand tip.

6. Breng de tip zo aan dat het randje van de tip (opzet stuk) aansluit op de nagel. Let er op dat op alle plaatsen voldoende lijm zit en er geen lucht onder komt.

7. Houd de tip een aantal seconden vast.

8. U kunt nu de tip loslaten. Het makkelijkste is om eerst alle tips aan te brengen, zodat de lijm goed kan drogen. Overtollige lijm direct verwijderen.

9. Na het aanbrengen van alle tips, controleert u of er nog lucht onder zit. In de meeste gevallen kunt u de luchtbellen wegkrijgen door nog een druppeltje lijm via de achterzijde van de nagel toe te voegen.
Houdt de hand hierbij omhoog, met de palm naar u toegedraaid, en laat voorzichtig een druppeltje lijm tussen de tip en de natuurlijk nagel vallen. Let erop dat u de huid wegtrekt. Houdt de hand een aantal seconden omhoog en verwijder daarna overtollige lijm.

10. Soms is de lijm doorgelopen en zit er een stukje vast aan de huid. Maak nu voorzichtig met onze bokkenpoot de huid en de tips van elkaar los. Hierna kun je de tips op maat knippen en in de juiste vorm vijlen.

11. De overgang van tip naar natuurlijke nagel bovenop de nagel moet ook nog weg gevijld worden, anders is het randje zichtbaar onder de gel. (dit hoeft niet bij witte of gekleurde tips) Doe dit heel voorzichtig en vijl alleen de tip, niet de natuurlijke nagel. Om te controleren of u genoeg heeft gevijld kunt u met nagelreiniger even over de nagel heen gaan. U ziet dan hoe de nagel zou worden als er gel aangebracht is. Een tipblender kan het wegvijlen makkelijker maken.

Handleiding 1 fase gel:

1. Zorg ervoor dat de nagels vrij zijn van stof en vijlresten. Borstel de nagels schoon met een nagel borstel en neem de nagels af met een nagelreiniger.

2. Breng eventueel onze primer aan. Primer zorgt voor extra hechting van de kunstnagels. Dit doet u  door middel van een dun streepje langs de nagelriemen.

3. 1 fase gel dun aanbrengen.

4. Ca 2 minuten onder UV lamp laten uitharden.

5. French white gel aanbrengen. Ca 3 minuten onder de UV lamp laten uitharden.

6. Stap 5 nogmaals herhalen.

7. 1 fase gel een keer dun aanbrengen. Beetje gel over de nagel top trekken. 2 minuten laten uitharden  onder UV lamp. Kleef laag niet afnemen

8. Stap 7 herhalen en gel dikker opbouwen zodat er een ‘opbouw’ ontstaat. Nu wel kleef laag afnemen.

9. Nagels in model vijlen met een zachte vijl.

10. Nagels afstoffen met de nagel borstel en een dun laagje 1 fase gel of UV sealer aanbrengen voor extra glans.

11. Nagelriemen dagelijks verzorgen met onze nagelriem olie.

Handleiding diverse gels:

1. Basisgel dun aanbrengen.

2. Ca 2 minuten onder UV lamp laten uitharden.

3. French white gel aanbrengen. Ca 3 minuten onder de UV lamp laten uitharden.

4. Stap 3 nogmaals herhalen.

5. Buildergel een keer dun aanbrengen. Beetje gel over de nagel top trekken. 2 minuten laten uitharden onder UV lamp. Kleef laag niet afnemen

6. Stap 5 herhalen en gel dikker opbouwen zodat er een ‘opbouw’ ontstaat. Nu wel kleef laag  afnemen.

7. Nagels in model vijlen met een zachte vijl.

8. Nagels stofvrij maken met een nagel borstel.

9. Topgel voldoende aanbrengen. Deze ca 3 minuten uit laten harden onder UV lamp.

10. Hierna 1 maal met onze Gel cleaner afnemen. Niet vaker.

11. Dagelijks insmeren van nagelriemen met onze nagelriem olie.

Met veel oefenen en je kunt de mooiste gel nagels maken als u dit leest en volgt,handleiding gel nagels zetten.

 

Geachte consument klant om te beginnen hartelijk dank, voor uw bezoek op mijn onze website. webwinkel webshop.

 

Wij verkopen verschillende producten op het gebied van manicure pedicure.

 

Kijkt. u rustig even rond in onze webshop.

 

Bent u op zoek naar een specifiek product kijk dan even in onze bestand onder vermelding van bestandsnamen. Misschien voor u beter te begrijpen de term catalogus categorieën.

 

Ook plaatsen wij verschillende Meta tags in onze advertenties voor uw begrip heet het ook wel links plaatsen. Om het zoek resultaat zo aangenaam makkelijk mogelijk te maken.

 

Onze website webwinkel webshop. Verkoopt apparatuur en handapparaten tools ook wel genoemd.

 

Wij hebben van hand vijlen tot nagelknippers, en bokkenpoten in de aanbieding te koop in onze webwinkel webshop.

 

Op het gebied van Electra verkopen wij freesmachines uitzuigers en uv lampen of uv lamp zo als men het ook wel noemt. Dit zijn een paar producten die ik wij reeks opnoem in ons assortiment.

 

Als u deze producten niet vind op de hoofdpagina kijk dan rustig even in mijn onze catalogus categorieën. Onder de naam term van het product. Voor ik wij verder ga op bepaalde producten. Vragen ik wij of u dit begrijpt zoals ik/wij het omschrijven hoe deze website webwinkel webshop. Werkt komt u er niet uit neem dan rustig contact op met de desbetreffende contactformulier die reeks op de home page van www.247nailart.nl vermeld staat

 

ik/wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan binnen 4 vier en 20 twintig uur naar ontvangst

 

mochten ik wij niet in staat zijn om binnen deze gestelde termijn te antwoorden neem ons dan niet kwalijk voor het ongemak. Ik/wij van www.247nailart.nl zullen er alles aan doen om u te woord te staan. Ik wij en de webmasters doen onze uiterste best om onze site zo aangenaam mogelijk te maken. Tot zo ver een kleine uitleg over de werkwijze van mijn onze website webwinkel webshop.

 

Bokkenpoten wat zijn bokkenpoten wij kennen het ook wel als een koekje maar in dit geval zal ik het maar niet op gaan eten als u uw gebit of tanden wilt behouden. Een bokkenpoten is een massief stuk staal. Of houdt wat aan weerzijdes een functie heeft de ene kant is beetje spitsig en de ander zijde heeft een lepelvorm. Het is de bedoeling om met een bokkenpoot uw nagelriemen terug te duwen tot u ze weer op de juiste positie heeft staan. Vervolgens kunt u het verder afwerken door te veilen nagelfrees te gebruiken de functie van een nagelfrees is het zelfde als een hand nagelvijl.

 

Je heb verschillende tools op zet stukken voor uw nagelfrees of verschillende nagelvijlen

 

om te bepalen welke nagelvijl of nagelfrees hulpstukken u wilt gebruiken kunt u rustig terug kijken in mijn onze webshop webwinkel alle maten en grofheid vermelden wij bij onze producten.

 

Komt u er niet uit of begrijpt u alle termen niet die wij gebruiken op onze home page. Ook dan kunt u rustig contact op nemen met mij wij ons. Onder de link contactformulier leg ons duidelijk uit wat u specifiek zoekt en kunnen wij binnen 4 vier en 20 twintig uur contact opnemen met u heeft u liever iemand van www.247nailart.nl aan de lijn dan staan wij ook dan u graag te woord.

 

Een freesmachine wat is een freesmachine een freesmachine is niks anders dan een handvijl wat valt onder handapparaten tools. Alleen is een freesmachine gewoon een luxe stukje speelgoed voor een manicure of een pedicure professionals particulier. En mag eigenlijks niet ontbreken in uw collectie. Het voordeel van een freesmachine is je krijgt er geen lamme armen snel bij.

 

Een nadeel van een freesmachine is dat ze best prijzig zijn vergeleken met een handvijl.

 

U als consument klant moet gouw rekenen op een goeie freesmachine tussen de vijftig 50 euro

 

en honderd vijftig 150 euro op particulier gebied. Wilt u als particulier een professionals freesmachine. Dan moet u uitgaan van honderd vijftig 150 euro tot over de duizend 1000 euro rekenen. Dan in beide gevallen particulier of professionals. De opzetstukken zitten niet inbegrepen bij de machine net zoals een voetpedaal. Negen 9 van de tien 10 keer moet u de voetpedaal er bij kopen ongeacht de prijs van een freesmachine. Ik wij van www.247nailart.nl willen onze klanten tevreden houden en proberen zoveel mogelijk het een geheel te maken. Mits anders vermeld wordt

 

onze webwinkel webshop probeert u als consument klant allemaal tevreden te houden

 

onze site is ontwikkeld door professionals. Die de klant willen verstaan begrijpen.

 

Wat verkopen wij nog nagelstripers nagellak removers nagelremovers acryl penselen

 

Nail art steentjes glitters hand gel 7 ml nagellak 7ml nagel stripers en 6,4 nagellak

 

wij van www.247nailart.nl verkopen als groothandel aan particulieren en bedrijven salons

 

u kunt van 1 product tot 100 honderd producten bij ons bestellen en kan betaalt worden met ideal

 

of bank overschrijving. Naar betaling verzenden wij het product zowel voor particulier als bedrijven salons. Naar het desbetreffende adres met een factuur op maat en een contactformulier naar niet tevreden retour te kunnen sturen. Met de naamterm wat specifiek het probleem is.

 

Mocht blijken bij aankomst dat het niet correct compleet is zullen wij de retourenring van het verschuldigde bedrag. Niet overmaken mits het compleet is. Hou onze aanbiedingen ook eens in de gaten op www.247nailart.nl wij hebben boordevolle pakketten een voorbeeld is een pakket striper Nail art strass SNS genoemd. Wat kunt u met het pakket SNS doen lijnen trekken over uw nagels en daar op gevolgd opvullen met Nail art strass steentjes. Om een mooie creatie te maken over uw nagels. Kunt u op onze website webwinkel webshop niet gelijk deze SNS aanbieding vinden ga dan even bij boven bij categorie BBC kijken daar vind u ongetwijfeld het gewenste pakket SNS striper Nail art strass. Ook voor overige nagel decoratie kunt u natuurlijk terecht boven bij categorie BBC

 

www.247nailart.nl heeft vaker onze eigen creatie pakketten met een bijzondere naam. Ik wij zijn een gedreven team met een gedreven gedachten over creaties op de nagels. Maar bij deze creaties wordt verder gedacht wat daar zowel bij hoort dus tools en machines is ook een onderdeel van ons vak in geval van nood ING neem dan gelijk contact op met www.247nailart.nl wij staan zeven 7 dagen in de week vier en twintig 24 uur per dag paraat. Heeft u vandaag een pakket besteld en is niet op tijd geleverd neem in nood geval ING gelijk telefonische contact op of vul het contactformulier in. Wij vinden dit zeer spijtig en zullen er alles aan doen om u als nog tevreden te stellen. Uvl lampen wat is een uv lamp een uv lamp zijn lampen die het het drogen van nagels versnellen in principe bent u geen uv lamp nodig mits u ongeduldig bent dan is het zeker een aanrader het versnelt niet alleen het droog proces maar verhard de aangebrachte laag ook op uw nagel ik wij hebben deze ervaring zelf opgedaan en uitgetest op onze uv lampen houdt u er rekening me dat niet elke nagellak onder een uvl lamp kunnen onze producten kunnen allemaal onder de uv lamp. Wij van www.247nailart.nl gebruiken veel afkortingen in onze beschrijvingen aangezien wij veel tekst gebruiken is het wel is handig om met iets minder woorden te spreken maar begrijpen van deze term is cruciaal BBC staat voor boven bij categorie SNS staat voor striper Nail art strass zijn decoraties voor op uw nagel voor ik wij van www247nailart.nl hebben in onze webwinkel webshop boordevolle producten puur op het gebied van manicure en pedicure

 

bent u een manicure of een pedicure particulier en wilt handige trucs tips neem rustig contact op wij van www247nailart.nl weten wel raad met uw probleem lees hier bij de handleiding ook nog is even terug op onze site

 

Acryl Penselen waar worden acryl penselen voor gebruikt en van gemaakt zijn gemaakt van 100% marterhaar waardoor de haren minder snel loslaten dan bij andere (goedkopere) acrylpenselen. De acryl nagelpenselen hebben als spits dikte nummer 6 of 8. De penseel heeft dus een scherpe punt waardoor een laagje acryl uiterst secuur kan aanbrengen. (deze Penseel is ook zéér geschikt voor het zetten Gel nagels of het aanbrengen en bewerken van nail art. Nadat u klaar bent met de nagels dient u de penseel goed schoon te maken. Mochten er toch acryl resten achterblijven, dan kunt u de acryl penseel ook met acryl remover vloeistof schoonmaken. Penseel en nagels zetten hier is een kleien beschrijving hoe u een acryl nagel kunt zetten en wat de benodigdheden zijn Desinfecteermiddel, vloeistof om je handen/nagels te desinfecteren
Een metalen bokkenpootje om de nagelriemen mee naar achter te duwen
Een fijne vijl om de nagels op te ruwen en in vorm te vijlen
Een nagelborsteltje om het vijlsel van de nagels te vegen een penseel
Acrylpoeder Acrylvloeistof Een dappendish Celstofdeppers (pluisvrije doekjes)
Een grove vijl voor de acrylnagels
Een polijst blok Een bufferblok www.247nailart.nl maakt dit allemaal mogelijk

 

Acryl french manicure basis pakket

 

Wat houdt dit pakket in? 247nailart.nl bied u de mogelijkheid om snel en efficiënt aan de slag te kunnen gaan. Om verder kosten de kop in te drukken. 247nailart.nl neemt onzer klanten zeer serieus. En streven naar kwaliteit. En tevredenheid 247nailart.nl bied u een complete Acryl basis french manicure set, alles wat u nodig heeft voor mooie french manicure acryl nagels. Dit pakket bied u de mogelijkheid om meteen te starten. Deze 247nailart.nl set is voor zowel beginner als professioneel te gebruiken. 

 

De inhoud van deze pakket bevat: 1x acryl liquid 50ml 1x acryl poeder pink 5 ml 1x acryl poeder white 5 ml 1x acryl poeder clear 5 ml 1x nagel lijm 1x acryl penseel no 8

 

1x vijl 100/100 1x 50 stuks nageltips white